Οι προσωπικές μου ανάγκες
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου
Η Τράπεζα

Οι "ψηφιακές" παγίδες μπορεί να έχουν πολλές μορφές! Αναγνώρισέ τις και αγνόησέ τις!

Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής απάτης που δημιουργήθηκε από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και τη Mastercard, έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους.

Ζούμε σε μια εποχή, όπου η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί πλήρως στην καθημερινότητά μας. Σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο, οι προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια αυξάνονται συνεχώς και νέοι τρόποι εξαπάτησης κάνουν την εμφάνισή τους. Μία ειδοποίηση στο κινητό, ένα εισερχόμενο SMS ή ένα email μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης όψεως αθώα, αλλά μπορεί να αποτελέσουν σημαντική απειλή. Συνεπώς, η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ.

Οι συνέπειες της ηλεκτρονικής απάτης μπορεί να αποβούν επιζήμιες για όλους, από την υποκλοπή των προσωπικών μας δεδομένων, την οικονομική απώλεια μέχρι και την κλοπή των περιουσιακών μας στοιχείων. Γι’ αυτό, η σωστή ενημέρωση και επαγρύπνηση είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής απάτης. Γιατί η ασφάλεια αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Ενημερώσου σήμερα για τα διάφορα είδη ηλεκτρονικής απάτης στο hba.gr