Οι προσωπικές μου ανάγκες
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου
Η Τράπεζα

Γνωρίστε την Pancreta Mastercard Debit

 

Πολλαπλά πλεονεκτήματα σε μία και μόνο κάρτα
 • Ευελιξία στις καθημερινές σας αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Eυκολία και ταχύτητα στις καθημερινές σας αγορές με τη διενέργεια ανέπαφων συναλλαγών
 • Συναλλαγές χωρίς καθυστερήσεις με απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας
 • Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές με την Υπηρεσία Mastercard Identity Check και με την τεχνολογία Chip & PIN στα φυσικά καταστήματα
 • 24ωρη υποστήριξη μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 

Pancreta Mastercard Debit

Πλεονεκτήματα

Αγορές με κάρτα αντί για μετρητά

Η χρεωστική κάρτα Pancreta Mastercard Debit σας διευκολύνει στις καθημερινές σας αγορές.  Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε φυσικά καταστήματα αλλά και  εξ αποστάσεως, μέσω Internet ή μέσω τηλεφώνου, με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα της Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αγορές μέσω διαδικτύου με απόλυτη ασφάλεια

Οι αγορές σας μέσω διαδικτύου γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, με την υπηρεσία Mastercard Identity Check σε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για συναλλαγές αξίας έως 30 € από το διαδίκτυο και μέχρι το ποσό των 100 € σωρευτικά, η Τράπεζα δεν θα  απαιτεί ισχυρή ταυτοποίηση εκτός εάν έχει καλυφθεί το σωρευτικό ποσό των 100 € . 

Το όριο των 100 € μηδενίζεται κάθε φορά που συναλλάσσεστε με ισχυρή ταυτοποίηση. 

Συναλλαγές σε ΑΤΜ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας από τα ΑΤΜ της Παγκρήτιας Τράπεζας, όλο το 24ωρο.

Πραγματοποιήστε

 • αναλήψεις μετρητών
 • ερώτηση υπολοίπου και
 • αλλαγή προσωπικού κωδικού (PIN change) στα ATM της Παγκρήτιας των άλλων τραπεζών στην Ελλάδα, μέσω ΔΙΑΣ, και στο εξωτερικό σε ΑΤΜ με το σήμα της Mastercard.

Έλεγχος χρήσης και εξόδων / χτίσιμο αφορολόγητου

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα Pancreta Mastercard Debit τόσο πιο εύκολα χτίζετε το αφορολόγητό σας καθώς οι αγορές που πραγματοποιείτε με κάρτα σε εμπορικά καταστήματα προσμετρώνται στο αφορολόγητο.

Άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και έλεγχος των εξόδων σας

Οι αγορές, πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων με την Pancreta Mastercard Debit πραγματοποιούνται με χρέωση από το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Δυνατότητες συναλλαγών

Αγορές σε Επιχειρήσεις

Καθημερινές αγορές σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως supermarket, βενζινάδικα, café κ.λπ. αλλά και εξ αποστάσεως  ή μέσω τηλεφώνου.

Αγορές μέσω διαδικτύου

Αγορές μέσω διαδικτύου με απόλυτη ασφάλεια με την υπηρεσία Mastercard Identity Check.

Ανάληψη Μετρητών

Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος στην κάρτα, σε ΑΤΜ της Παγκρήτιας Τράπεζας ή σε όσες φέρουν το σήμα Mastercard εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό.

*Οι αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜs της Παγκρήτιας Τράπεζας πραγματοποιούνται δωρεάν. Οι αναλήψεις από ΑΤΜs άλλων Τραπεζών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ενδέχεται να έχουν χρεώσεις  από τον πάροχο του ΑΤΜ στο οποίο γίνεται χρήση της κάρτας.

Κατάθεση Μετρητών στα ΑΤΜ

Δυνατότητα Online κατάθεσης με αυτόματη πίστωση του συνδεδεμένου λογαριασμού που επιλέγετε καθώς  και κατάθεσης μετρητών με φάκελο, σε ΑΤΜ του δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Ερώτηση Υπολοίπου

Ερώτηση υπολοίπου του συνδεδεμένου με την κάρτα λογαριασμού, σε ΑΤΜ της Παγκρήτιας καθώς και σε ΑΤΜ που φέρουν το σήμα Mastercard εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό.

Αλλαγή & απεμπλοκή PIN

σε ΑΤΜ της Παγκρήτιας καθώς και σε ΑΤΜ που φέρουν το σήμα Mastercard εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό.

Μεταβολή ημερήσιου ορίου συναλλαγών

Δυνατότητα μεταβολής του ημερήσιου ορίου της χρεωστικής σας κάρτας Pancreta Mastercard Debit, με βάση με τις ανάγκες σας.

Η μεταβολή μπορεί να γίνει: 

 • σε οποιοδήποτε κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας
 • μέσω της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής
 • καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο στο +(30) 2810 338800 από Ελλάδα και εξωτερικό.

Έκδοση κάρτας

Η χρεωστική κάρτα Pancreta Mastercard Debit  εκδίδεται με ισχύ για 5 χρόνια. Μετά τη λήξη της, επανεκδίδεται αυτόματα. 

Αντικατάσταση - επανέκδοση κάρτας
σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς, ανανέωσης κ.λπ. της κάρτας γίνεται με χρέωση 6 ευρώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για την τιμολόγηση παρέχονται στο Τιμολόγιο Προμηθειών.

 

Επιπλέον Προνόμια & Παροχές

Έλεγχος κινήσεων χρεωστικής κάρτας Pancreta Mastercard Debit

Δυνατότητα ελέγχου των κινήσεων της κάρτας σας και του λογαριασμού σας όλο το 24ωρο μέσω της υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Οnline.

Εξό­φλη­ση υποχρεώσεων μέσω πά­γιας εντο­λής

Οι λογαριασμοί σας εξοφλούνται μέσω πάγιων εντολών κατά την ημερομηνία λήξης τους χωρίς καθυστερήσεις, και παράλληλα χτίζεται το αφορολόγητό σας.

Εξυπηρέτηση 24/7 

 

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Παραλαβή κάρτας & PIN

Παραλάβετε τη χρεωστική σας κάρτα Pancreta Mastercard Debit μαζί με τον προσωπικό σας κωδικό (PIN) είτε από το κατάστημα στο οποίο υποβάλατε την αίτηση.

Ενεργοποίηση κάρτας

Κατά την παραλαβή της νέας σας κάρτας Pancreta Mastercard Debit από το κατάστημα που υποβάλατε την αίτηση, ο λειτουργός του καταστήματος θα την ενεργοποιήσει για να είναι έτοιμη για χρήση.

Κάρτες που προέρχονται από επανέκδοση παραδίδονται ανενεργές. Για την ενεργοποίησή τους, καλείτε όλο το 24ωρο την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Παγκρήτιας Τράπεζας στο +(30) 2810 338800, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η λειτουργικότητα των ανέπαφων συναλλαγών ενεργοποιείται αφού πραγματοποιήσετε την πρώτη συναλλαγή με χρήση του προσωπικού σας κωδικού PIN.

Απώλεια / κλοπή κάρτας

Σε περίπτωση απώλειας/κλοπής της κάρτας σας καλέστε αμέσως την 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο  +(30) 2810 338800 από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να προχωρήσουμε στην άμεση ακύρωση και αντικατάστασή της.

Νιώστε ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Ανέπαφες συναλλαγές (contactless)

Οι ανέπαφες συναλλαγές (contactless transactions) είναι ο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας, σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τερματικά POS με το σήμα contactless.

Για συναλλαγές αξίας έως 50€ που πραγματοποιούνται ανέπαφα, δεν απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση, μέχρι το ποσό των 100 €, σωρευτικά. Πέραν αυτού, θα πρέπει, υποχρεωτικά, να πραγματοποιείται συναλλαγή με καταχώρηση του προσωπικού κωδικού PIN.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται συναλλαγή με ισχυρή ταυτοποίηση, μηδενίζεται το όριο των 100 €. 

Για συναλλαγές αξίας άνω των 50 € που πραγματοποιούνται ανέπαφα θα ζητείται η καταχώρηση του προσωπικού κωδικού PIN. 

Ηλεκτρονικές συναλλαγές με ασφάλεια

Η ασφάλεια των συναλλαγών σας αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα και φροντίζουμε διαρκώς γι’ αυτήν.
Οι συναλλαγές στο διαδίκτυο με της κάρτες της Παγκρήτιας Τράπεζας ολοκληρώνονται με ισχυρή ταυτοποίηση μεταξύ του κατόχου της κάρτας και της υπηρεσίας.
Η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τις υπηρεσίες Πληρωμών (PSD2) σας παρέχει πρόσθετη ασφάλεια για τις online συναλλαγές με κάρτα, μέσω του προγράμματος Mastercard Identity Check.

 

Ενημέρωση συναλλαγών μέσω SMS σε πραγματικό χρόνο

Ενημερωθείτε δωρεάν μέσω SMS

 • για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα, στο εξωτερικό ή στο διαδίκτυο και
 • για κάθε ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τεχνολογία Chip & Pin

Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Chip & PIN στο chip της κάρτας σας, οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς  στα φυσικά καταστήματα για αγορές, καθώς απαιτείται πάντα η τοποθέτηση PIN στο τερματικό (POS).

Αποκτήστε τώρα την Pancreta Mastercard Debit

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Υπογράψτε τα σχετικά έγγραφα (αίτηση έκδοσης και Σύμβαση για χρεωστική κάρτα)
Παραλάβετε τη χρεωστική σας κάρτα μαζί με τον προσωπικό σας κωδικό (PIN) από το κατάστημα στο οποίο υποβάλατε την αίτηση.