Οι προσωπικές μου ανάγκες
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου
Η Τράπεζα
Στο κέντρο της επενδυτικής φιλοσοφίας μας βρίσκεστε εσείς και το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας είναι πάντα δίπλα σας να σας παρέχουν εξατομικευμένες προτάσεις.

Μαζί θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ η Ανοικτή Αρχιτεκτονική είναι το επενδυτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται οι λύσεις που προτείνουμε.

Η Ανοικτή Αρχιτεκτονική στις επενδύσεις πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα για εσάς:

  • πρόσβαση στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως και δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα επενδυτικών προϊόντων.
    Σας προσφέρουμε 200 και πλέον αμοιβαία κεφάλαια κορυφαίων επενδυτικών οίκων όπως: BlackRock, JP Morgan, Schroders, Franklin Templeton, PIMCO, HSBC Asset Management, Legg Mason, Allianz Asset Management και ΤΡΙΤΩΝ.
  • παροχή εμπεριστατωμένων  επενδυτικών συμβουλών.
    Οι έμπειροι  Σύμβουλοι Διαχείρισης Περιουσίας μελετούν καθημερινά τις αγορές και τα διαθέσιμα προϊόντα, ώστε να μπορούν να σας προτείνουν μια αποδοτική στρατηγική σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας του Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού (Financial Planning). Με αυτόν τον τρόπο έχετε στα χέρια σας ένα πλάνο που ανταποκρίνεται στους στόχους σας και τα όνειρα σας.

 

Στην Παγκρήτια μπορούμε να σας βοηθήσουμε με εξατομικευμένες συμβουλές χωρίς την υποχρέωση τοποθέτησης διαθέσιμων χρημάτων από εσάς. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας που διαθέτουν την Υπηρεσία Διαχείρισης Περιουσίας για να μιλήσετε με τα εξειδικευμένα στελέχη μας.

Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Βούλα, Π. Φάληρο, Μεσογείων, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Παγκράτι, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Κηφισιά, Βουκουρεστίου, Θεσσαλονίκης, Kαλαμαριάς, Πάτρας, Τρίπολης, Καλαμάτας, Λ. Ικάρου Ηρακλείου, 25ης Αυγούστου Ηρακλείου, Λ.Δημοκρατίας Ηρακλείου, Αγ. Νικολάου, Καλλιθέας Ρεθύμνου, Χανίων

 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.