Οι προσωπικές μου ανάγκες
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου
Η Τράπεζα

Ένας κόσμος προνομίων για τους διακεκριμένους πελάτες μας

Προνομιακή τιμολόγηση

Οι πελάτες μας COBALT απολαμβάνουν ευκολία και ασφάλεια στις καθημερινές συναλλαγές με αποκλειστικά προϊόντα και προνομιακές τιμολογήσεις. 

Μέσω του Συμβούλου Διαχείρισης Περιουσίας, ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που ισχύουν για τα μέλη του CΟΒΑLT Personal Banking, στις τραπεζικές και επενδυτικές σας συναλλαγές.

Προσωπική εξυπηρέτηση

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εξυπηρέτησης στα καταστήματά μας

Η προσωπική εξυπηρέτηση απαιτεί χρόνο και χώρο. Στα καταστήματά μας μπορείτε να απολαύσετε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με διακριτικότητα στους  αποκλειστικούς χώρους COBALT.

Αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6962150, ώστε να εξυπηρετήστε κατά προτεραιότητα. Η τηλεφωνική γραμμή είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

Ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις αγορές στην παγκόσμια οικονομία και συμμετοχή σε αποκλειστικές εκδηλώσεις

Έχετε στη διάθεσή σας τακτικές ενημερώσεις και αναλύσεις για τις εξελίξεις στις παγκόσμιες αγορές τουλάχιστον σε μηνιαία βάση μέσω της ιστοσελίδας μας ή του Προσωπικού σας Συμβούλου Διαχείρισης Περιουσίας.
Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε αποκλειστικές εκδηλώσεις με παρουσιάσεις εξειδικευμένων αναλυτών, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι και έτοιμοι για τα επόμενα βήματα στη διαχείριση της περιουσίας σας.