Αναζήτηση

Η Τράπεζα

Η Τράπεζα
Covid-19

Η Τράπεζα
Covid-19

Προστασία από τον COVID-19 - Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων μας!

Με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνoϊού (COVID-19) και με ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες μας, εφαρμόζουμε σταδιακά αυξημένα μέτρα προστασίας και διευκόλυνσης των καθημερινών συναλλαγών.

Εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης εκτός δικτύου καταστημάτων 

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές, 24 ώρες το 24ωρο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια:

- μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής Pancreta Online  

- μέσω του δικτύου ΑΤΜ της Παγκρήτιας Τράπεζας και των Συνεταιριστικών Τραπεζών ανά την Ελλάδα.

Για τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τη χρεωστική και πιστωτική σας κάρτα. 

Ενέργειες Πρόληψης για την Ασφάλεια και την Υγιεινή 

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην υγιεινή στον εργασιακό χώρο τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων όσο και στα κτίρια της Διοίκησης, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα :

  • Σχολαστική τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).  
  • Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλων των εργαζομένων μέσω της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, με τον Ιατρό Εργασίας σε περίπτωση υπόνοιας ανησυχητικού περιστατικού, ή συμπτωμάτων.
  • Σχολαστική καθαριότητα των χώρων εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά. Διάθεση και χρήση αντισηπτικού στις μονάδες Διοίκησης και στο Δίκτυο των Καταστημάτων.
  • Ειδική μέριμνα για τους υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
  • Μέτρα σταδιακής εισόδου των εισερχόμενων πελατών στα καταστήματα για την αποφυγή συνωστισμού. 
  • Περιορισμός υπηρεσιακών ταξιδίων μόνο στα πλέον απαραίτητα. Αναστολή οποιασδήποτε επαγγελματικής μετακίνησης στο εξωτερικό. Αυστηρή σύσταση για αποφυγή προσωπικών ταξιδίων στο εξωτερικό. 
  • Αντικατάσταση υπηρεσιακών συναντήσεων με τηλεδιασκέψεις (τηλεφωνικές ή μέσω video) και εντατικοποίηση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας. 
  • Αδιάλειπτη υποστηρικτική λειτουργία με δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας των στελεχών των υπηρεσιακών μονάδων από σπίτι με χρήση φορητών συσκευών.
  • Αναστολή παραχώρησης του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας προς τρίτους και περιορισμός της χρήσης του για εσωτερικούς σκοπούς.   

Στην Παγκρήτια Τράπεζα βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση. 

Με ευελιξία και ταχύτητα σχεδιάζουμε δράσεις που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησής σας και ελαχιστοποιούν τις δυσμενείς επιπτώσεις από την εξάπλωση του ιού.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, ώστε να εφαρμόσουμε συμπληρωματικά μέτρα εφόσον χρειαστεί.