Αναζήτηση

 

Pancreta Online
Πρόσθετος κωδικός ασφαλείας e-token

Pancreta Online
Πρόσθετος κωδικός ασφαλείας e-token

Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη σας για ασφαλέστερες και πιο αξιόπιστες συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας Pancreta Online, δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κινήσεις, όπως μεταφορές σε λογαριασμούς τρίτων, εμβάσματα σε Τράπεζες εσωτερικού κ.α. εισάγοντας έναν επιπλέον κωδικό ασφαλείας e-token.

Ο κωδικός e-token παράγεται με τους δυο παρακάτω τρόπους: 

1.   Με SMS στο κινητό σας

2.   Μέσω συσκευής παραγωγής Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας (e-token)


Η Συσκευή e-token παράγει έναν οκταψήφιο αριθμό μιας χρήσεως μέσω του οποίου πιστοποιείται ότι η κάθε συναλλαγή προέρχεται πράγματι από εσάς, τον κάτοχο της συγκεκριμένης συσκευής. Το μήκος της συσκευής ανέρχεται σε μόλις 6 εκατοστά και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει μέχρι τα 10 έτη ανάλογα με τη χρήση.

Με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου της συσκευής παράγεται με σύνθετο αλγόριθμο ένας οκταψήφιος κωδικός μιας χρήσεως. Ο αριθμός αυτός παραμένει στην οθόνη της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα επιτρέποντάς σας να συμπληρώσετε τον κωδικό στις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιείτε τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας ζητηθεί.

Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας

Για να παραλάβετε τη συσκευή παραγωγής πρόσθετων κωδικών ασφαλείας ή να δηλώσετε το κινητό σας για την παραλαβή e-token με SMS, επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζάς μας.

Τιμολόγηση

Για τη χρήση των υπηρεσιών με «συσκευή πρόσθετου κωδικού ασφαλείας (e-token)» θα επιβαρυνθείτε με εφάπαξ κόστος που ανέρχεται σε 10 Ευρώ. Η χρέωση του λογαριασμού σας θα πραγματοποιηθεί αυτόματα με την ενεργοποίηση της συσκευής e-token.

H υπηρεσία της αποστολής κωδικού e-token με SMS στο κινητό σας παρέχεται δωρεάν.

Απώλεια Συσκευής

Αν χάσετε τη συσκευή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Internet Banking στο τηλέφωνο 2810 338800 ή στείλτε e-mail στο e-banking@pancretabank.gr